OVER

OVER MIJZELF
Ik ben Pascal Jehee. Ik heb een passie voor sport en fotografie. Hierdoor is sport dan ook mijn favoriete onderwerp om te fotograferen. Wanneer ik zelf niet mee doe, ben ik dan ook vaak “in het veld” te vinden als sportfotograaf. 
Daarnaast houd ik mij ook graag bezig met cityscapes, ofwel stadsgezichten, natuurfotografie en productfotografie. Ook het fotograferen zelf ervaar ik als een sport op zich. Altijd het maximale eruit halen wat erin zit. Hierdoor worden de mooiste momenten en onderwerpen samen vastgelegd. 

Wilt u als deelnemer of organisator een enthousiaste sportieve fotograaf die voor het maximaal haalbare gaat? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

FACEBOOK
Volg Jehee Fotografie op Facebook om op de hoogte te blijven van de eerste sportfoto’s.

NB: Wilt u om privacy redenen niet dat uw foto op deze website staat? Neemt u dan z.s.m. contact op met Jehee Fotografie. Dan zal deze foto direct worden verwijderd.